Hoogeweg 12, 1901 MP Castricum
06-53824183
marcoversterre@live.nl

Bollentour

Een bollenrit langs de Hollandse velden?

 

tweespan

Het Nederlandse landschap en zéker dat van Noord-Holland, waar Versterre Koetsiersdiensten gevestigd is, biedt enorm veel moois voor degene die het zoekt. Tulpen, narcissen en vele andere soorten bloemen kleuren het landschap met uiteenlopende bonte kleuren. Een bollenrit langs deze Noord-Hollandse velden is dan ook een beleving op zich!

Geniet van het prachtige uitzicht op een zonnige dag, terwijl de koets u en uw gezelschap voorttrekt langs de kleurrijke omgeving. Of dit nu in de buurt van Egmond, Barsingerhorn, Opmeer of Warmenhuizen is, elk stukje Noord-Holland biedt zijn eigen bijzonderheden. En mocht het onverhoopt toch gaan regenen, dan zit u bij ons sowieso droog.

Desgewenst kunnen wij samen met u inplannen om halverweg de rit bij een restaurant, café of bistro te pauzeren, zodat u de benen kunt strekken en van een hapje en een drankje kunt genieten, om daarna de rit weer te vervolgen door het unieke Noord-Hollandse landschap.

Meer weten over onze bollenritten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze bollentour? Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen af te stemmen. Bij ons kan bijna alles!

Gebruik het contactformulier aan de zijkant van de website of zie onze contactgegevens onderaan deze pagina.