Hoogeweg 12, 1901 MP Castricum
06-53824183
marcoversterre@live.nl

Koetsritten

De koetsritten van Versterre Koetsiersdiensten

 

paardenkar
koets 05
trouwkoets achterkant
trouwkoets 03
trouwkoets 02
trouwkoets 01
nachtrit
koetsen
koets
koets voorkant
koets met paarden
koets foto
rouwkoets binnen

In een wereld waarin de auto een steeds dominantere plek lijkt in te nemen, wordt het gebruik van de koets juist des te unieker en bijzonderder. Een koetsrit betekent voor iedereen iets anders en ook iedereen zal een koetsrit om een andere reden willen. Hieronder zetten wij graag voor u op een rijtje welke typen koetsritten wij voor u kunnen verzorgen en voor welke gelegenheid.

Rouwkoets

Bent u een dierbare kwijt en wilt u op een gedenkwaardige en stijlvolle, unieke manier afscheid nemen? Hoe mooi en gedenkwaardig kan een dag als deze worden door bij het verlies van uw dierbare gebruik te maken van een rouwkoets bij de uitvaart? De overledene wordt vervoerd in/ op een prachtige klassieke koets terwijl de verzorgde en mooi opgetuigde paarden door de menner worden aangestuurd.

De keuze voor een rouwkoets met paard is natuurlijk een uitgesproken keuze als de overledene in zijn of haar leven een bijzondere relatie heeft gehad met paarden of de paardenwereld.

Meer weten? Kijkt u verder op de pagina over de rouwkoets, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina.

Trouwkoets

Een andere specialiteit van Versterre Koetsiersdiensten is om uw trouwdag geheel in unieke stijl, compleet met witte trouwkoets én witte paarden te ,verzorgen. Is het niet fantástisch om deze heugelijke dag samen met uw geliefde op romantische en authentieke wijze te vieren?

Wij spreken met u graag de agenda van uw trouwdag door, zodat we op elke plek op tijd aankomen en weer vertrekken – geheel in bijpassende vreugdevolle stijl!

Nieuwsgierig? Kijkt u verder op de pagina over de trouwkoets, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina.

Bollentour

Bent u iemand die van landschappen, bloemen en velden houdt en in het bijzonder van die van Noord-Holland? Boek dan eens een onvergetelijke gezellige bollentour! Wij kijken graag met u naar de route die u wenst af te leggen in het gebied van uw keuze. Behoefte aaan een borrel of lunch halverwege de bollenrit? Wij denken met u mee en stoppen voor u gewoon langs de door u geselecteerde restaurant, cafetaria of eetgelegenheid.

Is uw interesse gewekt? Kijkt u verder op de pagina over bollenritten, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina.

Strandrit

Zon, zee, strand…én paard met koets!

We houden allemaal van tijd tot tijd van een goed strandwandeling maar heeft u wel eens een strandrit met paarden gemaakt langs de Noord-Hollandse kuststrook? Het is een beleving op zich. Geniet van de wind, de zon, het uitzicht en van tijd tot tijd een paar spetters zout water, veroorzaakt door onze robuuste en ijverige paarden die de koets met kracht door het zeewater trekken.

U zult van zo’n dag beslist opfrissen! En wilt u de benen strekken? Dan stoppen we gewoon bij een strandpaviljoen en geniet u tussendoor van een hapje en een drankje op het terras totdat wij onze tocht weer vervolgen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij verzorgen het!

Zin in een frisse rit langs de zee met volbloed paarden? Kijkt u verder op de pagina over onze strandritten, check de pagina over onze paarden, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina.

Verjaardagsfeestje

Heeft u een dochter (of zoon natuurlijk!) die gék is van paarden?

Hoe blij zou uw kind worden van een verjaardagsfeestje met koets en paard, met vriendjes en/ of vriendinnetjes ? Wij schatten in: behoorlijk blij!!

Samen met het vrolijke gezelschap, de koets, paarden en u als ouder(s)/ begeleiders kunnen we desgewenst een tussenstop maken bij een speeltuin, zwembad of andere plek naar keuze. Wat een fantastische dag voor uw kind! Wij helpen graag mee om dit geluk voor uw ‘kleintje’ te realiseren.

Weten hoe wij u kunnen assisteren om de onuitwisbare glimlach op het gezicht van uw kind te realiseren? Kijkt u verder op de pagina over onze strandritten, check de pagina over onze paarden, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina!

Overige koetsritten

Hierboven las u de hoofdthema’s waarvoor wij bij Versterre Koetsiersdiensten diverse koetsritten aanbieden.

Het kan natuurlijk zijn dat u om een heel andere reden, die u op deze pagina of website niet aantreft, een koetsrit zou willen boeken. Wij staan uiteraard open voor in principe elke gelegenheid waarmee u graag een koetsrit zou willen doen met uw vrienden, familie of collega’s.

Heeft u een wild, uniek idee? Kijkt u verder op de pagina over onze strandritten, check de pagina over onze paarden, neemt u direct contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina, óf kijkt u voor onze gegevens aan de boven- of onderkant van deze pagina!