Hoogeweg 12, 1901 MP Castricum
06-53824183
marcoversterre@live.nl

Paarden

Mogen wij ons even aan u voorstellen?

paarden
arnhem3
amsterdamvierspanwit
vierspan
tweespan
paard; koets
tweespan
paard 03
paard 02
paard; koets

Hallo! Wij zijn de paarden van Versterre Koetsiersdiensten. Vier van ons zijn Arabo-Fries. Dat zijn de zwarte paarden en de twee schimmels zijn Boulonnais. Eéntje van ons is zelfs al 3 jaar kampioen van Frankrijk!

Onze stal staat op eigen terrein van Versterre Koetsiersdiensten. Wij krijgen dagelijks hoogwaardige, gezonde en evenwichtige voeding. Dat is belangrijk, want als wij aan het werk moeten, moeten we goed doorvoed, uitgerust en verzorgd zijn. En daar zit een hoop werk in! Gelukkig zorgt ons baasje Marco erg goed voor ons en daarom zijn wij ‘blije paarden’.

Wij hebben allemaal ons eigen karakter en omdat we ons kunnen voorstellen dat u meer over ons wilt weten, heeft ons baasje Marco Versterre bovenaan deze pagina wat foto’s neergezet, zodat u ons eens goed kunt bekijken!

Wat doen wij als paarden van Versterre Koetsiersdiensten?

Heel simpel. Als wij niet in de wei of op stal staan, dan zijn wij aan het werk en als we niet werken….tja, dan staan we dus op stal of in de wei! Soms krijgen wij ook training. Dan is ons baasje heel streng en moeten we precies in een rondje lopen in de bak. Maar we krijgen altijd lekker veel hooi hoor als de training klaar is en dat is maar goed ook want na al die inspanning hebben we echt wel honger.

Als we aan het werk zijn kunnen dat verschillende dingen zijn. Soms worden we gevraagd om een koets bij een uitvaart te trekken. Maar het kan ook voorkomen dat iemand gaat trouwen en de gelukkigen een trouwkoets met paard bestellen.

Maar we kunnen nog méér hoor! Af en toe gaan we lekker naar het strand voor een leuke strandrit met de paarden. Dan zet Marco ons in een vierspan en racen we over de stranden van Noord-Holland. We worden wél een beetje nat, maar dat is heerlijk en uiteindelijk droogt het toch wel weer op. Wij zijn namelijk niet van zout!

Vragen?

Heeft u nog vragen over of aan ons? Of heeft u misschien andere vragen? Contacteert u ons dan vandaag nog. Aan de rechterkant van deze pagina vindt u ons contactformulier. U kunt ook de gegevens onderaan deze pagina gebruiken. Wij hopen zeker een keer aan u te mogen snuffelen (héél soms nemen wij een klein voorproefje van uw jas…sorry, wij zijn nu eenmaal héél erg nieuwsgierig hoe alles smaakt!!)