Hoogeweg 12, 1901 MP Castricum
06-53824183
marcoversterre@live.nl

Rouwkoets

amsterdam vierspan wit
uitvaart koets
rouwkoets
rouwkoets vooraanzicht
rouwkoets uitvaart
rouwkoets straat
rouwkoets sfeer
rouwkoets kist
rouwkoets close-up
rouw koets
begrafenis zonder kroon
begrafenis pa
arnhem3
rouwkoets vooraanzicht
rouwkoets sfeer
rouwkoets close-up

Het onvermijdelijke…verzorgd op een onvergetelijke manier

U heeft een dierbare verloren. Een vriend, een familielid of misschien wel die ene buurman of -vrouw die altijd voor de hele buurt klaar stond. Kortom, iemand die u een waardig afscheid wilt geven. Veel mensen kiezen voor een standaard aanbod per auto en dit is natuurlijk prima, als dit is wat u wenst.

Maar deze dag kan een heel speciale een waardige gelegenheid worden, als u iets meer zoekt dan wat gangbaar is. Een afscheid, waarbij de overledene per rouwkoets of begrafeniskoets naar zijn of haar laatste rustplaats wordt vervoerd kan het antwoord zijn op uw vraag naar zo’n bijzondere ervaring…

Begeleiding van uw afscheid met de rouwkoets

Een uitvaartceremonie met een rouwkoets geeft deze speciale dag een waardige toets

In de afgelopen jaren hebben wij al tientallen families mogen bijstaan in een prachtig afscheid van hun dierbaren met inzet van onze begrafeniskoets. Wij verzorgen de koets, eventuele decoratie en/ of bloemenpakketten die u zelf heeft uitgekozen, begeleiding met 2 of 4 paarden en uiteraard een professionele en ervaren koetsier alsmede ervaren stoetbegeleiders.

Maar waarom zou u voor deze optie kiezen? Mensen die wij hebben mogen bijstaan bij een afscheid met gebruikmaking van een rouwkoets, kozen dit om onder andere de volgende redenen:

  • de extra persoonlijke beleving van de uitvaart
  • de overledene had een speciale band met paarden of koetsen
  • een originele en bijzondere manier om uw laatste eer te bewijzen aan uw overleden dierbare

Uiteraard kan het zijn dat u om andere redenen overweegt om uw afscheid vorm te geven met een rouwkoets. Heeft u hieromtrent vragen? Voelt u zich vrij om middels het contactformulier of de gegevens onderaan deze pagina met ons in contact te treden. Wij staan u graag te woord.