Hoogeweg 12, 1901 MP Castricum
06-53824183
marcoversterre@live.nl

Trouwkoets

Geef uw trouwdag een onvergetelijke impuls!

paardenkar
trouwkoets achterkant
trouwkoets 03
trouwkoets heemskerk
trouwkoets 02
trouwkoets 01
marcoversterre

Gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag mee om van deze dag een onvergetelijk leuke dag te maken.

Met een trouwkoets van Versterre Koetsiersdiensten krijgt uw trouwdag nét dat beetje extra. Over enkele jaren zult u de foto’s met een brede glimlach op uw gezicht graag met uw kinderen of vrienden doornemen. Dat is toch fantástisch!?

5 redenen waarom u uw trouwdag met de trouwkoets zou willen beleven

U hebt zelf uiteraard volledig de controle over uw trouwerij. Althans, tot op zekere hoogte als u de onvoorspelbare grappen van uw ceremoniemeester niet meetelt. Of misschien bént u wel de ceremoniemeester(es) van een gelukkig echtpaar in spé! Ook dan bent u op de juiste pagina. Want waarom zou u de trouwdag van uzelf of van uw familie of vrienden met een trouwkoets willen beleven?

U kunt denken aan de volgende redenen:

  • een trouwkoets is een sierlijk vervoermiddel en hoe dan ook een bijzondere ervaring
  • het trekt veel bekijks, niet alleen van uw gasten, maar zéker ook van mensen op straat!
  • u beleeft uw warme, speciale momenten op een prachtige intieme manier in een koets
  • uw herinneringen krijgen een zeer bijzonder ingrediënt namelijk prachtige foto’s met een prachtige koets, inclusief paarden en de decoraties: een lust voor het oog!
  • beleef uw trouwdag op een toverachtige manier met paarden en koets…als uit een sprookje!

Wilt u uw trouwdag op een onvergetelijke positieve én unieke manier beleving en inhoud geven? Dan raden wij u aan om dit met onze prachtige trouwkoets te doen.

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord! Contacteer ons vandaag nog. Wij hebben antwoord op al uw vragen met betrekking tot reservering, aankleding, locatie en prijzen. U vindt ons contactformulier aan de zijkant rechts van deze pagina of onderaan. Wij horen graag van u en hopen u op een van de mooiste dagen van uw leven te mogen begeleiden!